Mantelzorgwoning 100m2

Uw 100m2 mantelzorgwoning  laten bouwen? Neem contact op!

Een mantelzorgwoning van 100m2 is een van de meest gevraagde afmetingen. Dit komt omdat in de meeste gevallen deze afmeting vergunningsvrij geplaatst mag worden. Zoekt u een maatwerk zorgwoning die tot in de puntjes is afgewerkt? Nog groter of juist liever iets kleiner? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden u graag van ontwerp tot realisatie van een van een Mantelzorgwoning van 100 m2.

Mantelzorgwoning 100m2 prijs

U kunt een Villea mantelzorgwoning laten realiseren vanaf ca. €2000,- per m2. Deze prijs is geheel afhankelijk van de keuzes die u maakt. Kiest u een aluminium gevelsysteem of gaat u voor een hardhouten wandbekleding, gaat u voor die luxe keuken met kookeiland? Of kiest u voor een veranda? Onze zorgwoningen worden compleet afgewerkt en zijn voorzien van alle door u gekozen details.
Naast deze kosten moet u ook nog rekening houden met bijkomende kosten zoals de aansluiting van elektra, water en riolering. Om een goede indicatie te krijgen van de prijs van uw mantelzorgwoning van 100m2 komen we graag bij u langs om u vrijblijvend te adviseren. Bij Villea denken we met u mee, om binnen uw budget een woning te realiseren waar u zich thuis voelt.

Mantelzorgwoning op maat gemaakt

Een mantelzorgwoning van 100 vierkante meter op maat laten maken? Uw wensen staan centraal in het ontwerp. Uw zorgwoning op maat straalt luxe en comfort uit. Ons doel is om u volledig te ontzorgen. Daarom komen we graag langs bij u om samen te kijken wat uw wensen en behoeften zijn. Zo kijken we mee welke aanpassingen nodig zijn om comfortabel te kunnen wonen, maar denken we ook mee om eventueel voorbereidingen te treffen voor aanpassingen die in de toekomst nodig zijn.

Een op maat gemaakte zorgwoning van 100m2 is gebouwd met exclusieve materialen. Tot in de puntjes afgewerkt, met oog voor elk detail. Gebouwd met de beste materialen, zodat uw woning ook na jaren woonplezier nog klasse uitstraalt. Wilt u al voor dat u mantelzorg nodig heeft wonen in een Villea mantelzorgwoning? Bekijk hier de mogelijkheden voor een premantelzorgwoning.

Voordelen mantelzorgwoning 100m2

Naast dat een 100m2 zorgwoning vergunningsvrij geplaatst mag worden biedt het nog meer voordelen. U ervaart de nabijheid van uw familie maar ervaart ook de privacy van uw eigen woning. Een mantelzorgwoning biedt comfort maar is ook voorzien van alle aanpassingen zodat u met plezier kunt wonen.
Alle ruimtes bevinden zich op één woonlaag, wat het heel overzichtelijk maakt. U kunt gemakkelijk verplaatsen binnen uw woning en alle ruimtes worden geheel naar wens ingedeeld. Kiest u voor een woonkeuken met kookeiland? Of liever die extra slaapkamer. 100m2 woonplezier is ons doel.

Groter dan 100m2

In sommige gevallen mag er meer dan 100m2 vergunningsvrij worden bijgebouwd. Dit mag als er aan de eisen van vergunningsvrij bouwen wordt voldaan. Als u groter wilt bij bouwen moet u er rekening mee houden dat andere bijgebouwen zoals een carport of veranda ook mee worden geteld bij de totale hoeveelheid m2 bijgebouwen. Benieuwd of groter mag bouwen dan de 100m2? Neem dan contact op. 

Plattegrond mantelzorgwoning 100m2 

Bij Villea is het mogelijk om uw woning geheel naar wens in te delen. Kiest u voor die ruime woonkeuken met kookeiland? Of wilt u graag een extra slaapkamer? Hieronder vindt u wat inspiratieplattegronden zodat u ideeën op kunt doen. Het is volledig naar wens in te delen. We komen graag bij u langs om u te adviseren en samen met u te komen tot het ontwerp van de ideale mantelzorgwoning van 100m2.

Klik op de plattegronden om deze te vergroten.

Snelle oplevering

Bij Villea bouwen we u zorgwoning van 100m2 compleet in eigen beheer. Dit maakt dat we uw woning sleutel klaar kunnen opleveren in 8 weken. En vaak zelfs sneller. In onze fabriek wordt de woning compleet opgebouwd. Uiteraard bent u van harte welkom om tijdens de bouw te komen kijken naar de voortgang. Als de woning dan compleet klaar is gaat deze op transport. Vaak kan de plaatsing van de zorgwoning binnen 1 dag gebeuren. Benieuwd hoe snel we uw woning kunnen plaatsen? Neem contact op!

100 m2 mantelzorgwoning kopen?

Overweegt u een mantelzorgwoning van 100 m2 te kopen? Of compleet op maat te laten bouwen? In beide gevallen moet u bij Villea zijn. We zijn namelijk een zorgwoning bouwer die net dat stapje verder gaat. Zo zorgen we niet alleen voor de bouw, maar ook voor de plaatsing. Daarnaast kunnen we voor u de vergunning regelen  zorgen we dat het terras en de tuin aangelegd wordt. Zo kunt na het plaatsen direct gaan genieten van uw nieuwe droomhuis!

Neem contact met ons op of vraag ons magazine aan!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons!