Mantelzorgwoning prijzen

Een Villea mantelzorgwoning voor ieder budget! Neem contact met ons op.

Bij Villea vinden we het belangrijk om transparant te zijn over wat uw mantelzorgwoning zal gaan kosten. Zodat u vooraf duidelijkheid en een compleet overzicht heeft. De prijs van een mantelzorgwoning is helemaal afhankelijk van wat uw wensen zijn. We zorgen ervoor dat u een compleet beeld hebt van de mogelijkheden en zorgen daarna voor een duidelijk overzicht van de kosten. Door dit vooraf helder te hebben voorkomt dat verrassingen achteraf. Onze op maat gemaakte mantelzorgwoningen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer €130.000,-. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waardevaste investering

Een mantelzorgwoning kopen is een waardevaste investering voor de toekomst. Je investeert in de lange termijn, want een goede zorgwoning behoudt zijn waarde. 

Voor veel mensen is een mantelzorgwoning goedkoper dan het wonen in een verpleeghuis. U betaalt eenmalig een bedrag en hebt vervolgens uw eigen mantelzorgwoning in bezit, die ook na jaren woonplezier nog zijn waarde behoudt. Vergelijk dit met de kosten van een verpleeghuis waar u een eigen bijdrage betaalt, of bijvoorbeeld een aanleunwoning of seniorenwoning waar de huurprijs meer dan €700,- per maand is.

Wat kost een mantelzorgwoning?

Een goede vraag die u zichzelf stelt als u overweegt een mantelzorgwoning aan te schaffen. De prijs hangt af van uw wensen. Op basis van uw budget adviseren we u en kijken we samen naar de beste woonoplossing. Zodat u comfortabel kunt wonen in een betaalbare mantelzorgwoning. 

Uw keuzes spelen mee in de kosten van een mantelzorgwoning, voor welke materialen kiest u? Wat voor aanpassingen zijn er nodig om veilig te kunnen wonen? 

De locatie kan ook invloed hebben op de kosten. Is uw terrein goed toegankelijk of is er mogelijk een een kraan nodig om uw mantelzorgwoning te plaatsen? Daarnaast moeten vaak nog wat extra kosten gemaakt worden voor bijvoorbeeld de aansluiting van de nutsvoorziening, mogelijke vergunningen en het transport.

Financiële voordelen mantelzorgwoning 

Het plaatsen van een mantelzorgwoning heeft ook financiële voordelen. U woont comfortabel in een woning die zeer goed geïsoleerd is en daardoor erg weinig energiekosten vraagt. Een groot voordeel kan zijn dat u geen reiskosten meer hoeft te maken voor de mantelzorg. Daarnaast telt een mantelzorgwoning niet mee bij de WOZ-waarde.

Voor elke wens en budget is het mogelijk een mantelzorgwoning te bouwen. Laat ons u helpen bij het realiseren van een perfect passende woning voor uw situatie.

Wilt u ook wonen in een luxe mantelzorgwoning op maat van Villea? We komen graag bij u langs om u persoonlijk te ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie samen te kijken naar wat voor u de beste opties zijn. 

Een zorgwoning zonder zorgen, dat is waar wij voor gaan!

Uw wensen staan altijd centraal.

Complete ontzorging is onze specialiteit.

Bouwen in onze eigen fabriek.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons!