Mantelzorgwoning op maat

Op zoek naar een maatwerk mantelzorgwoning? Neem contact met ons op!

Een mantelzorgwoning op maat laten maken? Bij Villea maken we uw woning compleet afgewerkt. Het bouwen van de woning kan op hele korte termijn. Het uiteindelijk plaatsen op uw erf gebeurt binnen enkele dagen. Een waardevaste investering in woonplezier. Geheel afgestemd op uw wensen en behoeften.

Onze mantelzorgwoning op maat straalt luxe en comfort uit. Gebouwd met oog voor elk detail. In onze comfortabele woning voelt u zich thuis. Bij Villea stellen we hoge eisen aan ons product. We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen zodat uw woning ook na jaren woongenot nog klasse uitstraalt. Onze mantelzorgwoningen zijn volledig onderhoudsvriendelijk en geven u het wooncomfort dat u zoekt. 

Uw wensen centraal in het ontwerp 

Uw op maat gemaakte mantelzorgwoning voldoet aan al uw behoeften en wensen. Ons doel is een leefomgeving te creëren die volledig is afgestemd op uw specifieke situatie. In het ontwerp houden we oog voor toegankelijkheid, bijvoorbeeld een brede deuropening en geen drempels voor gebruik van eventuele hulpmiddelen.

We denken met u mee over het integreren van voorzieningen zoals handgrepen of het het plaatsen van een liftsysteem. Domotica is ook een onderdeel wat veel toegepast wordt in een zorgwoning op maat om de veiligheid te vergroten. Denk hierbij aan valdetectie, een op afstand bedienbare deur of een bewakingssysteem.

Uiterlijk mantelzorgwoning op maat

Een mantelzorgwoning moet comfort bieden en een fijn thuis zijn, maar ook de buitenkant van uw woning werken we perfect af. Passend in de omgeving, in de stijl van het woonhuis. De woning straalt luxe uit en voldoet geheel aan het plaatje wat u voor ogen heeft. 

Kunststofafwerking buitenom, of toch liever hardhout? Het is allemaal mogelijk bij onze mantelzorgwoningen. Kunststof raamkozijnen of aluminium? We kijken graag wat past bij uw wensen en budget. Tot in de puntjes afgewerkt, met oog voor elk detail. Geheel ingericht en vormgegeven naar uw wensen en behoeften.

Alle ruimtes zijn ingedeeld zodat u met plezier kunt wonen in uw mantelzorgwoning op maat. De keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, gang en wasgedeelte delen we naar uw wensen in. Alles is mogelijk, gaat u voor een keuken met kookeiland? Of kiest u voor die handige inloopdouche met luxe badmeubel? Of die heerlijke veranda waar je lange avonden kunt genieten van het haardvuur, vlakbij de keuken, dus u loopt makkelijk even naar binnen voor een hapje en een drankje.

Samen met u kiezen we de allerbeste materialen en combineren deze met de door uw gekozen kleuren om tot het ontwerp te komen van uw thuis. 

De zorgwoning wordt in onze eigen fabriek gebouwd, we nodigen u tussendoor van harte uit om de vordering van uw woning te komen bekijken.

Vergunning voor een mantelzorgwoning op maat

Voor een mantelzorgwoning op maat is geen vergunning nodig. Wel moet aan een aantal eisen worden voldaan om een mantelzorgwoning te kunnen bouwen. Op de website van de rijksoverheid vind u uitgebreid wat deze eisen zijn.

Hieronder een kort overzicht:

  • U moet voldoen aan het bouwbesluit
  • Vergunningsvrij plaatsen indien er een zorgindicatie aanwezig is, deze kunt u opvragen bij uw huisarts of relevante gezondheidsinstantie.
  • Een mantelzorgwoning is maximaal 100m2 groot
  • De mantelzorgwoning mag alleen geplaatst worden bij een bestaande woning. 

Voor meer informatie over de voorwaarden neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, of bekijk hier onze inspiratie modellen.

Korte levertijd

Bij Villea begrijpen we de urgentie van een mantelzorgwoning op maat. Daarom bieden we niet alleen op maat gemaakte oplossingen maar ook een snelle levering zodat u snel kunt genieten van een comfortabele woning.

We zijn in staat om uw woning in korte tijd te realiseren. In onze eigen fabriek hebben we de mogelijkheid uw woning in delen op te bouwen, waarna in korte tijd uw woning geplaatst kan worden op uw eigen terrein.

Realisatie mantelzorgwoning op maat

Daar staat ‘ie dan, uw mantelzorgwoning. Zorgvuldig geplaatst op uw eigen plek. 

Als alle puntjes op de ‘i’ staan overhandigen we u de sleutel en kunt u met plezier gaan wonen in uw op maat gemaakte mantelzorgwoning. Ook na die tijd staan we voor u klaar voor eventuele service of aanpassingen die in de toekomst nodig zijn. 

Wilt u ook wonen in een luxe mantelzorgwoning op maat van Villea? We komen graag bij u langs om u persoonlijk te ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie samen te kijken naar wat voor u de beste opties zijn. 

Een zorgwoning zonder zorgen, dat is waar wij voor gaan!

Uw wensen staan altijd centraal.

Complete ontzorging is onze specialiteit.

Bouwen in onze eigen fabriek.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons!