Werkwijze | Villea

Villea > Werkwijze

Van concept tot totaaloplossing

Uw nieuwe mantelzorg of recreatiewoning moet straks helemaal aan uw wensen voldoen en overal moet aan gedacht worden. Daarom vinden we het belangrijk dat we volgens een slim plan aan de slag gaan. Gestructureerd en helder. Ons stappenplan doorlopen we graag met u, laten we kennismaken en uw mantelzorgwoning alvast een stap dichterbij laten komen!

Stap 1: Kennismaken en inventariseren

Samen met  u bespreken we wat u belangrijk vind. We denken goed na over wat nodig is en wat u mooi vind. Ook laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Grote ramen? Een mooie schuifdeur naar uw terras? Of een gezellige keuken met kookeiland? Ook belangrijke mogelijkheden overleggen we graag met u. Zoals een veilige badkamer, extra brede deuren of het voorbereiden van een liftsysteem. 

Zo komen we tot een goed doordacht plan, waar u mee verder kunt. 

Stap 2: Conceptplan en Voorstel

Zijn alle wensen helder? Dan gaan we aan de slag. We verwerken al uw wensen in een overzichtelijk conceptplan. Uw woning getekend en alle materialen netjes uitgewerkt, zodat u precies weet wat u kunt verwachten! Onze offerte wordt voorzien van duidelijke omschrijvingen, en kleine lettertjes: Daar doen we niet aan. 

Stap 3: Het wordt echt!

Als u heeft besloten met ons verder te gaan, kunnen we de laatste dingen aan het ontwerp inkleuren en worden de laatste dingen uitgekozen. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd en alle details besproken.

Het bouwen van uw mantelzorgwoning wordt door ons  ingepland en op uw terrein treffen we de eerste voorbereidingen. 

Stap 4: De bouw!  

Het blijft een mooi moment, de start van de bouw. Alles goed voorbereid, alle materialen in huis en bouwen maar! Tijdens de bouw komt u een aantal keer langs om met eigen ogen te zien hoe alles realiteit wordt. Met vakkundige mensen en de juiste materialen wordt er hard gewerkt aan uw huis. De wanden worden gespoten in de kleur van uw keuze en de keuken, geheel naar uw wens, wordt geplaatst. Vloeren worden gelegd, spotjes geplaatst en klaar voor de oplevering...

Stap 5: Plaatsing

Maar dan het moment waar we naar hebben uitgekeken. Het transport van uw woning is geregeld en daar staat 'ie dan. Vakkundig geplaatst op een solide fundering. Ter plaatse zetten we de puntjes op de i. De woning wordt door ons aangesloten op elektra en water  en de tuin rond uw nieuwe thuis maakt het echt compleet. Een mooie laatste stap, laten we beginnen met de eerste; Het kennismaken!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons!