Luxe Mantelzorgwoning

Luxe Mantelzorgwoning - Bij Villea wordt u compleet ontzorgt!

Wat is het fijn als u kunt blijven wonen op de plek waar u zich thuis voelt, dichtbij uw familie, waar zij de zorg kunnen bieden die u nodig heeft. En dat in een luxe mantelzorgwoning die geheel naar uw wens is vormgegeven en ingericht. Onze mantelzorgwoningen zijn met zorg ontwikkeld. We bouwen vanaf de grond op kwaliteit, met goede materialen die ook na jaren woongenot nog klasse uitstralen.

Bij Villea hebben we een aantal prachtige inspiratie modellen, bekijk ze hier.  In onze eigen fabriek bouwen we uw mantelzorgwoning op maat. Kiest u voor een ander ontwerp? Bij ons is alles mogelijk. Wij staan voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Luxe afwerking

Bij Villea bouwen we de ideale mantelzorgwoning die tot in detail voldoet aan al uw wensen. Ons concept is niet gericht op zo goedkoop mogelijk, maar op duurzaam, efficiënt en het bieden van kwaliteit, waar u nu, maar ook in de toekomst blij van wordt. 

De afwerking van de woning straalt luxe en comfort uit. Voorzien van luxe details zoals bijvoorbeeld mooie eiken binten die het geheel een robuuste uitstraling geven 

Als wij klaar zijn, is uw nieuwe woning ook echt klaar. Uw woning wordt helemaal afgewerkt opgeleverd.

Voordelen van een luxe mantelzorgwoning

  • hoogwaardig afgewerkt
  • gevelbekleding naar wens (aluminium/hout)
  • onderhoudsvriendelijk
  • met oog voor elk detail
  • voorzien van exclusieve details (eiken binten)

Van alle gemakken voorzien

Een luxe mantelzorgwoning is van alle gemakken voorzien. Bij het ontwerp denken we aan elk detail. We bekijken samen met u welke aanpassingen nodig zijn om comfortabel te kunnen wonen. Denk bijvoorbeeld aan luxe apparatuur naar wens in uw keuken of een stijlvol afgewerkte badkamer met een luxe badmeubel en inloopdouche.

Luxe mantelzorgwoning op maat

Bij Villea is het mogelijk om uw mantelzorgwoning geheel op maat te laten maken. In onze eigen fabriek bouwen we uw mantelzorgwoning die u samen met ons heeft ontworpen. 

Uw woning is geen massaproduct maar wordt geheel op maat gemaakt. Uw woning wordt in delen gemaakt.

Snelle oplevering

Bij Villea bouwen we u mantelzorgwoning compleet in eigen beheer. Dit maakt dat we, na het kopen van de mantelzorgwonin, deze al sleutel klaar kunnen opleveren in 8 weken. En vaak zelfs sneller. In onze fabriek wordt de Luxe mantelzorgwoning compleet opgebouwd. Uiteraard bent u van harte welkom om tijdens de bouw te komen kijken naar de voortgang. Als de mantelzorgwoning dan compleet klaar is gaat deze op transport. Vaak kan de plaatsing binnen 1 dag gebeuren. Benieuwd hoe snel we uw luxe mantelzorgwoning kunnen plaatsen? Neem contact op!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons!