Mantelzorgwoning kopen

Mantelzorgwoning of zorgchalet kopen? Bij Villea wordt u compleet ontzorgt!

Steeds vaker kiezen ouderen ervoor om langer thuis te blijven wonen met thuiszorg en hulp van hun mantelzorger. Een ideale oplossing is dan een mantelzorgwoning kopen, zodat u dicht bij uw familie kunt blijven wonen maar wel de zelfstandigheid en privacy behoudt. 

Bij Villea hebben we een aantal prachtige inspiratie modellen, bekijk ze hier In onze eigen fabriek bouwen we uw mantelzorgwoning op maat. Kiest u voor een ander ontwerp? Bij ons is alles mogelijk. Wij staan voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Voordelen kopen mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning kopen heeft veel voordelen. U ervaart het gemak van de nabijheid van uw mantelzorger maar behoudt uw comfort en privacy in uw eigen woning. Ook voor de mantelzorger biedt een mantelzorgwoning veel voordelen, er is geen reisafstand meer en de zorg is vaak beter te combineren met het gezin en werk. 

Daarbij behoudt uw mantelzorgwoning ook na jaren woonplezier zijn waarde, u doet dus een investering voor de toekomst bij aanschaf van een zorgwoning

Een mantelzorgwoning bevordert ook de zelfredzaamheid, door aanpassingen in de woning wordt het mogelijk gemaakt om langer zelfstandig te blijven wonen.

Mantelzorgwoning kopen prijs

Wat kost het nu om een mantelzorgwoning te kopen? Het kopen van een mantelzorgwoning kan bij Villea vanaf €130.000,-. De prijs van de mantelzorgwoning is geheel afhankelijk van uw wensen en keuzes. Bij Villea stelt u uw mantelzorgwoning zelf samen. Kiest u voor een luxe badkamer? Of gaat u voor die extra slaapkamer? Of toch liever een kookeiland met luxe apparatuur? Uw wensen staan centraal in het ontwerp. Wat u van ons mag verwachten is dat wij een woning opleveren die voldoet aan al uw wensen, tot in de puntjes is afgewerkt en van hoge kwaliteit is.

Mantelzorgwoning kopen: Waar op letten?

Waar moet je op letten bij het kopen van een Mantelzorgwoning? Hier gaan we u uiteraard helemaal bij helpen. Enkele zaken waar u dan aan moet denken zijn: 

– Vergunning

– Afmeting en indeling

– Budget

– Plaatsing

– Onderhoud in de toekomst

– etc. 

Bovenstaande punten zijn slechts enkele punten. Neem contact met ons op! We  begeleiden u door het hele proces.

Mantelzorgwoning plaatsen

Als een mantelzorgwoning koopt moet deze uiteraard ook geplaatst worden. Ook dan staan wij voor u klaar. Samen met u doorlopen we het hele proces, van ontwerp, realisatie tot plaatsing. Of uw woning nu komt in die mooie stadstuin of nabij de boerderij in het buitengebied. In dezelfde stijl als het woonhuis? Of geheel ontworpen in uw eigen stijl. Alles is mogelijk bij Villea. We komen graag bij u langs om samen te ontdekken wat het beste bij u past.

Als we tot het ontwerp gekomen zijn en uw woning gerealiseerd wordt in onze fabriek, treffen we in uw tuin de voorbereidingen voor het plaatsen van de mantelzorgwoning. Ook het transport nemen wij voor onze rekening.

Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw tuin aan te laten leggen door ons? Bij Villea wordt u volledig ontzorgd.

Hoe werkt het kopen van een mantelzorgwoning bij Villea? 

Het voordeel van een Mantelzorgwoning kopen bij Villea is dat u dan bent verzekerd dat deze compleet is afgewerkt. Tot in de puntjes! We hebben oog voor elk detail.

Onze mantelzorgwoningen worden gebouwd in onze eigen fabriek. Uw mantelzorgwoning is op maat gemaakt en dus geen massaproduct, maar volledig afgestemd op uw wensen. We komen graag bij u langs om kennis te maken en u vrijblijvend te adviseren in de mogelijkheden voor het kopen van een mantelzorgwoning. Neem gerust contact met ons op of vraag onze gratis brochure aan voor nog meer inspiratie.

Snelle oplevering

Bij Villea bouwen we u mantelzorgwoning compleet in eigen beheer. Dit maakt dat we, na het kopen van de mantelzorgwonin, deze al sleutel klaar kunnen opleveren in 8 weken. En vaak zelfs sneller. In onze fabriek wordt de woning compleet opgebouwd. Uiteraard bent u van harte welkom om tijdens de bouw te komen kijken naar de voortgang. Als de mantelzorgwoning dan compleet klaar is gaat deze op transport. Vaak kan de plaatsing van binnen 1 dag gebeuren. Benieuwd hoe snel we uw mantelzorgwoning kunnen plaatsen? Neem contact op!

In een mantelzorgwoning mag je wonen zolang je mantelzorg nodig hebt.

Een kant en klare mantelzorgwoning koop je bij Villea al vanaf 130.000 euro. Afhankelijk van uw wensen wordt de uiteindelijk prijs bepaalt.

U kunt een mantelzorgwoning financieren via een persoonlijke lening, via je lopende hypotheek, als  je genoeg overwaarde hebt. In sommige gevallen kan je een hypotheek afsluiten op de mantelzorgwoning. Er zijn hypotheekverstrekkers die een mantelzorgwoningen niet financieren. Daarom is het verstandig om u te informeren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons!