Prefab Mantelzorgwoning

Op zoek naar een kant en klare mantelzorgwoning? Neem contact met ons op!

Onze Prefab Mantelzorgwoningen zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt wonen. Onze kant-en-klare zorgwoningen, worden gemaakt in onze eigen fabriek in Wijk en Aalburg in Brabant. En voldoen aan alle geldende bouwnormen. Bij Villea begrijpen we dat u op zoekt bent naar een zorgwoning waar u zicht thuis voelt. Daarom worden onze prefab mantelzorgwoningen volledig ingericht op basis van uw persoonlijke wensen. Ontdek een zorgwoning die niet alleen aan uw zorgbehoefte voldoet, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft en gemak creëert. Een Prefab mantelzorgwoning zonder zorgen.

Voordeel prefab mantelzorgwoning

Het voordeel van een prefab mantelzorgwoning is dat hij kant en klaar geleverd wordt. Na plaatsing kunt u direct gaan wonen in uw  eigen mantelzorgwoning. Voor het plaatsen van een mantelzorgwoning is geen vergunning nodig. Wel moet u aan een aantal voorwaarden voldoen, hier leest u meer over de voorwaarden waar u aan moet voldoen

Kant en klare zorgwoning op maat

Onze kant en klare zorgwoningen zijn volledig aangepast aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u na de plaatsing gelijk de zorg ontvangen die u nodig heeft. We denken samen met u en uw mantelzorger na over alle aanpassingen die nu nodig zijn, maar we treffen ook voorbereidingen voor aanpassingen die in de toekomst nodig kunnen zijn. Zo is uw mantelzorgwoning ingericht zodat u ook in de toekomst kunt blijven wonen in uw eigen woning maar met de zorg van u dierbare dichtbij.

Prefab mantelzorgwoning in de tuin

U mag vergunningsvrij een mantelzorgwoning plaatsen in uw tuin. Of deze woning nu staat naast een boerderij in het buitengebied of in die prachtige stadstuin. Vaak zijn er wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen, dit is per gemeente verschillend. Wij zoeken graag voor u uit wat voor u de beste woonoplossing is en wat de regels zijn binnen uw gemeente.

Bij Vilea zijn al uw wensen bespreekbaar. We kunnen uw Prefab mantelzorgwoning snel leveren. Samen met u gaan we zorgen voor een mantelzorgwoning die bij u past. 

Prijzen prefab mantelzorgwoning

De prijs van een prefab zorgwoning is afhankelijk van uw keuzes. U mag van ons verwachten dat uw woning tot in de puntjes afgewerkt is, met de door u gekozen materialen. De afmeting van de woning is ook bepalend voor de prijs, tot 100m2 mag u vergunningvrij bouwen. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden van Villea. 

Nadien vindt u in onze uitgebreide offerte alle kosten overzichtelijk verwerkt, en dat zonder kleine lettertjes. Uw zorgwoning is onze zorg!

Prefab Mantelzorgwoning modellen

Bij Villea hebben we verschillende prefab modellen mantelzorgwoningen voor u ontworpen ter inspiratie. Ook zijn onze mantelzorgwoningen beschikbaar in verschillende maten. Denk dan aan een mantelzorgwoning van 100m2 of bijvoorbeeld 70 m2. Ook andere afmetingen zijn mogelijk. Net wat bij u het beste past.

Onze modellen zijn met zorg samengesteld en voldoen aan alle gestelde bouwnormen en brengen vooral het buitengevoel naar binnen. Door gebruik van natuurlijke materialen, veel lichtinval en duurzame opties zoals een warmtepomp voldoen onze mantelzorgwoningen aan alle eisen.

Binnen onze modellen is alles mogelijk. Of bent u op zoek naar een mantelzorgwoning op maat? Die geheel in de stijl wordt gebouwd van het nabijgelegen woonhuis? Bij Villea is alles mogelijk

Veel gestelde vragen: Prefab mantelzorgwoningen

Een prefab mantelzorgwoning kost +/- €2000,- per vierkante meter. Uiteraard is de prijs afhankelijk van uw wensen en eisen. 

De Prefab mantelzorgwoning mag net zo lang blijven staan als dat u mantelzorgwoning nodig heeft.

Interesse in prefab mantelzorgwoning?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We drinken graag een kopje koffie met u en begeleiden u in het realiseren van uw Prefab zorgwoning. Wat u van ons mag verwachten is dat wij u volledig ontzorgen, van ontwerp tot realisatie. U kunt ons bereiken op 06-10608479 of mail naar info@villea.nl

We komen graag bij u langs om ons voor te stellen en samen te komen tot de realisatie van uw kant en klare mantelzorgwoning.
Of vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons!