Complete en moderne zorgwoning

Ontworpen om sterk te zijn ondanks zijn eenvoudige uiterlijk. Kracht door eenvoud. De Penta heeft grote luifels, ramen tot aan de grond en alles  is opgebouwd uit top materiaal. Deze woning is compleet onderhoudsvrij en biedt heel veel comfort. Vloerverwarming en een luxe warmtepomp geven u het wooncomfort dat u zoekt. Geen massa-product maar met zorg voor u op maat gemaakt. Wij gaan graag voor u aan de slag. 

Modeljaar
2022
Type
Penta
Lengte
15 meter
Breedte
4 meter
Bouwbesluit:
Voldoet ruim aan alle eisen
Daktype
Plat dak met PVC dakbedekking
Prijs
Op aanvraag

Van A tot Z compleet

In de PENTA is comfort en luxe samengevat in eenvoud. Gebouwd met absolute topmaterialen dus klaar voor vele jaren woongenot. Als mantelzorgwoning of recreatiewoning. Geen onnodige details, maar krachtig door z’n eenvoud. Buitengewoon goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Badkamer: Comfortabele badkamer die van alle gemakken is voorzien. Een heerlijke douche, en als u wilt een lekker bad. Ook wordt gedacht aan de benodigde veiligheidsvoorzieningen zoals steunen en anti-slip vloeren. 

Ruime woonkamer: Bescheiden van formaat en toch ruim genoeg. Het kan door de slimme indeling en het handig indelen van de ruimte. 

Perfecte afwerking: We willen dat u tevreden blijft. Daarom bouwen we kwaliteit. Dat ziet u terug in de keuze voor materialen en afwerking. 

Compleet afgebouwd. 

Als wij klaar zijn, is uw huis ook echt klaar. U hoeft niet meer te schilderen, geen keuken meer te plaatsen of een vloer te leggen. Uw woning wordt afgewerkt opgeleverd. Met de kleur op de wanden die u mooi vind, en de luxe pvc vloer die u heeft uitgekozen. 

PENTA heeft een aantal woonvertrekken die mooi van formaat zijn. Een gezellige woonkamer van zo'n 18 vierkante meter en een lekkere slaapkamer van 11 m2. Alle tussenwanden binnen zijn goed geïsoleerd en degelijk afgewerkt. 

Compleet met badkamer

Een badkamer waar de spiegel al hangt. Dat is lekker verhuizen. In overleg met u stellen we de badkamer samen. In de PENTA heeft u een lekkere badkamer van zo'n 6,5 vierkante meter. Afgewerkt met mooie grote vloer- en wandtegels. Samen met u maken we de keuze voor het sanitair en het badmeubel, zodat u kunt genieten van jarenlang badkamercomfort.

Ruime slaapkamer

Wat een heerlijke lichte en frisse slaapkamer. Ramen tot de grond en de zon die heerlijk naar binnen schijnt. Tot de gordijnen dicht gaan, en alles verduisterd wordt. Ruim 11 vierkante meter is deze kamer en geheel door u zelf in te delen. We overleggen graag met u en vullen ook deze ruimte helemaal naar uw wens in!

Perfecte afwerking

Kunststof afwerking buitenom. Of toch liever hardhout? Het is allemaal mogelijk bij dit model. Kunststof ramen of aluminium? We kijken graag wat past bij uw wensen en budget. Ook kijken we naar uw eventuele zorgbehoefte.  Laten we samen de eerste stap zetten, bel ons voor een kennismaking!

Meer weten over dit model? 

  Mantelzorgwoning Penta

  Waanzinnig goed geïsoleerd met heerlijke vloerverwarming. 60 m2 woonoppervlakte en binnen overal daglicht. Deze woning is compleet onderhoudsvrij en biedt heel veel comfort. Vloerverwarming en een luxe warmtepomp geven u het wooncomfort dat u zoekt. 

  Klaar om u thuis te voelen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

  Type
  Penta
  Lengte
  13,5 meter
  Breedte
  4,5 meter
  Oppervlakte
  96 m2
  Daktype:
  plat dak
  Slaapkamers
  2
  Prijs
  Op aanvraag

  Mantelzorgwoning met lessenaarsdak

  Op zoek naar een mantelzorgwoning waarin u zich helemaal thuis voelt? De ruime mantelzorgwoning is maar liefst 90 m2. Dit maakt het mogelijk om een royale woonkamer te maken, een ruime badkamer of die 2e slaapkamer. Het voordeel aan dit model is dat de indeling helemaal naar wens is te maken. 

  Omdat de woning helemaal op zich zelf staat heeft u aan privacy geen gebrek. De woning kan ook voorzien worden van een alarmeringssysteem. Zo is hulp altijd binnen een druk op de knop.

  De woning kan dus helemaal naar uw wensen aangepast worden. Dit maakt dat u zich direct thuis voelt in deze woning. 

  Benieuwd of deze Mantelzorgwoning van 90m2 in uw tuin past? Of dit ook mag van de gemeente? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning in uw tuin. 

  Plattegrond

  Onderstaande een voorbeeld van een plattegrond. De indeling is naar wens aan te passen. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

  Uw wensen staan altijd centraal.

  Complete ontzorging is onze specialiteit.

  Bouwen in onze eigen fabriek.

  Interesse in dit model?

  Laat u gegevens achter. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.