Mantelzorgwoning 88 m2 | Villea

Villea > Modellen > Mantelzorgwoning 88 m2

Mantelzorgwoning 88 m2

Op zoek naar een stijlvolle en ruime Mantelzorgwoning? Waarin je ook nog echt een woonkamer, een royale badkamer en slaapkamer hebt? Deze woning is compleet onderhoudsvrij en biedt heel veel ruimte. Is Vloerverwarming en een luxe warmtepomp geven u het wooncomfort dat u zoekt. 

Klaar om u thuis te voelen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Lengte
11 meter
Breedte
8 meter
Oppervlakte
96 m2
Daktype:
plat dak
Slaapkamers
1
Prijs
Op aanvraag

Mantelzorgwoning met lessenaarsdak

Op zoek naar een mantelzorgwoning waarin u zich helemaal thuis voelt? De ruime mantelzorgwoning is maar liefst 90 m2. Dit maakt het mogelijk om een royale woonkamer te maken, een ruime badkamer of die 2e slaapkamer. Het voordeel aan dit model is dat de indeling helemaal naar wens is te maken. 

Omdat de woning helemaal op zich zelf staat heeft u aan privacy geen gebrek. De woning kan ook voorzien worden van een alarmeringssysteem. Zo is hulp altijd binnen een druk op de knop.

De woning kan dus helemaal naar uw wensen aangepast worden. Dit maakt dat u zich direct thuis voelt in deze woning. 

Benieuwd of deze Mantelzorgwoning van 90m2 in uw tuin past? Of dit ook mag van de gemeente? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning in uw tuin. 

Plattegrond

Onderstaande een voorbeeld van een plattegrond. De indeling is naar wens aan te passen. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Uw wensen staan altijd centraal.

Complete ontzorging is onze specialiteit.

Bouwen in onze eigen fabriek.

Interesse in dit model?

Laat u gegevens achter. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.