Modern, licht en comfortabel

Woon met de warmte en en het comfort van binnen, en het licht van buiten. In de FACADA voel je je opgenomen in de omgeving. Zie de vogels uit de keuken of de zonsondergang vanaf de bank. Deze woning is voorzien van een topkwaliteit aluminium gevelsysteem dat een complete glasgevel mogelijk maakt. Ook deze woning is gebouwd volgens bouwbesluit en geïsoleerd volgens de gestelde normen. Met vloerverwarming, geïsoleerde binnenwanden en een degelijke warmtepomp heeft u kwaliteit in huis. En het ontwerp? Uw behoeften en wensen zijn leidend bij het tekenen van uw woning. 

Modeljaar
2022
Type
Facada
Lengte
12,5
Breedte
8 meter
Bouwbesluit:
Voldoet ruim aan alle eisen
Badkamer
Met inloopdouche en bad.
Prijs
Op aanvraag

Voel je vrij, waar je ook kijkt

Een topmodel.

Badkamer: Deze moderne badkamer is een toonbeeld van comfort en luxe, met een kunststof wandafwerking van hoge kwaliteit. De ruimte is compleet uitgerust met zowel een verkwikkende douche als een ontspannend ligbad. Voor ouderen zijn veiligheidsvoorzieningen zoals antislipvloeren, handgrepen en een zitje in de douche geïntegreerd. De strakke, eigentijdse afwerking geeft de badkamer een tijdloze uitstraling.

Woonkeuken: De open woonkamer en keuken zijn een harmonieus geheel van een moderne uitstraling en functionaliteit. Overvloedige vloer-tot-plafond ramen overstromen de ruimte met natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de buitenwereld. Zonwering is subtiel geïntegreerd om het licht te reguleren.  Een schitterende PVC-vloer voegt een warme, duurzame basis toe aan deze eigentijdse leefruimte. Het resultaat is een uitnodigende, stijlvolle ruimte die modern comfort combineert met verfijning.

Perfecte afwerking: We willen dat u tevreden blijft. Daarom bouwen we kwaliteit. Dat ziet en voelt  u terug in de keuze voor materialen en afwerking. 

Compleet afgebouwd. 

Als wij klaar zijn, is uw nieuwe woning ook echt klaar. Uw woning wordt helemaal afgewerkt opgeleverd. Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden. 

 

Moderne badkamer

De badkamer is compleet uitgerust met zowel een inloopdouche als een ligbad. Voorzien van de gewenste veiligheidsvoorzieningen. Een strakke en tijdloze ruimte.

Ruime slaapkamer

Wat een heerlijke lichte en frisse slaapkamer. Ramen tot de grond en de zon die heerlijk naar binnen schijnt. Tot de gordijnen dicht gaan, en alles verduisterd wordt. Uw woning is helemaal naar eigen wens in te delen. We overleggen graag met u en vullen ook deze ruimte helemaal naar wens in!

Perfecte afwerking

Kunststof afwerking buitenom. Of toch liever hardhout? Het is allemaal mogelijk bij dit model. Kunststof ramen of aluminum? we kijken graag wat past bij uw wensen en budget. Ook kijken we naar uw eventuele zorgbehoefte.  Laten we samen de eerste stap zetten, bel ons voor een kennismaking!

Meer weten over dit model? 

  Mantelzorgwoning Facada

  Waanzinnig goed geïsoleerd met heerlijke vloerverwarming. 96 m2 woonoppervlakte en binnen overal daglicht. Deze woning is compleet onderhoudsvrij en biedt heel veel comfort. Vloerverwarming en een luxe warmtepomp geven u het wooncomfort dat u zoekt. 

  Klaar om u thuis te voelen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

  Type
  Facada
  Lengte
  12 meter
  Breedte
  8 meter
  Oppervlakte
  96 m2
  Daktype:
  plat dak
  Slaapkamers
  2
  Prijs
  Op aanvraag

  Mantelzorgwoning met lessenaarsdak

  Op zoek naar een mantelzorgwoning waarin u zich helemaal thuis voelt? De ruime mantelzorgwoning is maar liefst 90 m2. Dit maakt het mogelijk om een royale woonkamer te maken, een ruime badkamer of die 2e slaapkamer. Het voordeel aan dit model is dat de indeling helemaal naar wens is te maken. 

  Omdat de woning helemaal op zich zelf staat heeft u aan privacy geen gebrek. De woning kan ook voorzien worden van een alarmeringssysteem. Zo is hulp altijd binnen een druk op de knop.

  De woning kan dus helemaal naar uw wensen aangepast worden. Dit maakt dat u zich direct thuis voelt in deze woning. 

  Benieuwd of deze Mantelzorgwoning van 90m2 in uw tuin past? Of dit ook mag van de gemeente? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning in uw tuin. 

  Plattegrond

  Onderstaande een voorbeeld van een plattegrond. De indeling is naar wens aan te passen. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

  Uw wensen staan altijd centraal.

  Complete ontzorging is onze specialiteit.

  Bouwen in onze eigen fabriek.

  Interesse in dit model?

  Laat u gegevens achter. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.