Mantelzorgwoning Decento

Waanzinnig goed geïsoleerd met heerlijke vloerverwarming. 90 m2 woonoppervlakte, een ruime veranda met eiken binten en binnen overal daglicht. Deze woning is compleet onderhoudsvrij en biedt heel veel comfort. Vloerverwarming en een luxe warmtepomp geven u het wooncomfort dat u zoekt. Geen massaproduct maar met zorg voor u op maat gemaakt. Wij gaan graag voor u aan de slag. 

Klaar om u thuis te voelen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Type
Decento
Lengte
12,5 meter
Breedte
8 meter
Oppervlakte
90 m2
Daktype:
Lessenaarsdak/ plat dak
Prijs
Op aanvraag

Mantelzorgwoning met lessenaarsdak

Op zoek naar een mantelzorgwoning waarin u zich helemaal thuis voelt? De ruime mantelzorgwoning is maar liefst 90 m2. Dit maakt het mogelijk om een royale woonkamer te maken, een ruime badkamer of die 2e slaapkamer. Het voordeel aan dit model is dat de indeling helemaal naar wens is te maken. 

Omdat de woning helemaal op zich zelf staat heeft u aan privacy geen gebrek. De woning kan ook voorzien worden van een alarmeringssysteem. Zo is hulp altijd binnen een druk op de knop.

De woning kan dus helemaal naar uw wensen aangepast worden. Dit maakt dat u zich direct thuis voelt in deze woning. 

Benieuwd of deze Mantelzorgwoning van 90m2 in uw tuin past? Of dit ook mag van de gemeente? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning in uw tuin. 

Plattegrond

Onderstaande een voorbeeld van een plattegrond. De indeling is naar wens aan te passen. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Uw wensen staan altijd centraal.

Complete ontzorging is onze specialiteit.

Bouwen in onze eigen fabriek.

Interesse in dit model?

Laat u gegevens achter. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.